Time to tell på sommarturné

Time to tell på sommarturné

Häng med oss på sommarturné! Vi kuskar land och rike med vår ljudbuss för att träffa er, samla ljud och erbjuda inspelning. Vi startar på Västkusten och jobbar oss uppåt landet under juni månad, för att sedan fortsätta till Östkusten i juli.

Passa på att komma och låna ett av våra ljudbås för en riktigt proffsig inspelning eller titta förbi för en en pratstund om ljud och berättelser. Våra professionella storytellers är på plats för att ge tips och råd för att din ljudbok ska bli så bra den bara kan.

Fina erbjudanden för dig som besöker oss på en av våra hållaplatser i sommar.

Välkommen att titta förbi!


Halmstad, Stortorget 7 juni
Varberg, Societetsparken 8 juni
Kungsbacka, Kungsmässan 9 juni
Göteborg, Slottsskogen 10-12 juni
Stenungsund, Stenungs Torg 15 juni