En skattkista för dina nära och kära

Skattkista

En skattkista för dina nära och kära

Skapa en hemlig skattkista fylld med familjehistorier, minnen och ovärderliga upplevelser.

Alla har vi en historia att berätta. Time to Tell är inte bara en app, det är en möjlighet att skapa en bro mellan generationer, en digital skattkista fylld med släkthistorier, erfarenheter och ovärderlig information. Genom att spela in och dela dessa berättelser väver du samman det förflutna och framtiden.

Bevara dessa skatter i form av ljudalbum* hos Time to Tell, kompletterade med foton och detaljerade berättelser. Tryck på Dela-symbolen och kopiera QR-koden och ev. lösenord till ditt ljudalbum. Skriv ut dem tillsammans med en hälsning och göm dem i en speciell bok eller fotoalbum. En dag ska någon upptäcker denna dolda skatt och låsa upp en förlorad värld av minnen.

När du skapar ljudalbum i Time to Tell betalar du per månad eller år så länge du vill. Allt finns kvar även om du slutar skapa och återgår till att bli BAS medlem. Det du spelat in finns att lyssna på för dig och för dem som blivit utvalda som lyssnare.