Inspiration

SERIER

Podd | dagbok | följetong

Spela in ett avsnitt i taget och välj om du vill behålla det för dig själv, dela det med vänner – eller med alla som har appen.

Skapa en resedagbok med bilder och ljud, en podcast där du släpper ett avsnitt i taget eller en berättelse där nya kapitel presenteras efter hand.

Rapparen Flam3 pratar med sitt 13-åriga jag i texterna i AUDIOBOK. Klicka och lyssna!


GÅ TILL FLAM3 I APPEN

FAMILJ

Livsberättelser

Vill du berätta om ditt eget liv eller intervjua en spännande person? Plocka fram ett tummat fotoalbum och berätta om bilderna direkt i appen. Fota av och ladda upp bilderna så har du ett digitalt fotoalbum med röster och känslor. Dela med utvalda eller publikt!

Plusresan är ett exempel på en livsberättelse som handlar om längtan efter barn. Klicka och lyssna!

GÅ TILL PLUSRESAN I APPEN

HYLLNINGAR

Födelsedag | bröllop | student

Någon att fira?
Dela en länk till släkt och vänner och skapa ett gemensamt ljudalbum! Hälsningar, anekdoter, gamla minnen eller musik – allt ryms i albumet. Lägg en bild till varje ljudspår och vips har ni skapat en unik och personlig present som garanterat skapar känslor hos både givare och mottagare!

LÄS OM HYLLNINGEN SOM VÄCKTE KÄNSLOR

UTBILDNING

Kurser

Gör som röstcoachen Carina Ridenius och använd appen för utbildning. Undervisa, ge tips, ladda upp ljudexempel och dela fritt med kursdeltagarna.

Lägg bilder till ljudspåren och du har en färdig kurs att dela med vem du vill. Det kostar inte mer att göra fler så skapa på!

GÅ TILL RÖSTCOACHENS TIPS I APPEN

FIKTION

Noveller | dikter | sagor

Drömmer du om att bli utgiven? Här kan du testa din ljudbok på en utvald skara eller alla som har Time to Tell-appen.

Vill du kanske spela in godnattsagan du alltid berättar för ditt barn? Lägg till bilder och du har bevarat ett fint barndomsminne för framtiden. Klicka för exempel.

GÅ TILL KRIM-ANTOLOGIN I APPENGÅ TILL SAGAN OM ’ELAKA PELLE’ I APPEN

Prova gratis och kom igång med ditt eget ljudalbum!