Inspiration

SERIER

Podd | dagbok | följetong

Spela in ett avsnitt i taget och välj om du vill behålla det för dig själv, dela det med vänner – eller med alla på Time to Tell arenan.
Skapa en resedagbok med bilder och ljud, där du spelar in ett avsnitt då och då eller förbered och öppna efter hand. Eller varför inte skapa en egen följetong med din egen novell.

Coachen på bänken är en inspirerande mikropodd med torsdagstankar 


LYSSNA PÅ COACHEN

FAMILJ

Livsberättelser

Vill du berätta om ditt eget liv eller intervjua en spännande person? Plocka fram ett tummat fotoalbum och berätta om bilderna direkt i appen. Fota av och ladda upp bilderna så har du ett digitalt fotoalbum med röster och känslor. Dela med utvalda eller lägg ut offentligt på vår arena!

”Dansa barfota i regnet 2är ett exempel på en livsberättelse som handlar om ett spännande liv med många resor och möten. Klicka och lyssna!

LYSSNA HÄR

HYLLNINGAR

Födelsedag | bröllop | student

Någon att fira?
Dela en länk till släkt och vänner och bjud in till en gemensam digital gästbok! Hälsningar, anekdoter, pinsamma minnen eller musik – allt ryms i albumet. Alla bidrar till en unik och personlig present som garanterat skapar känslor hos både givare och mottagare! Behöver du hjälp så finns vi Eventservice.

EVENTSERVICE

UTBILDNING

Kurser

Gör som röstcoachen Carina Ridenius och använd appen för utbildning. Undervisa, ge tips, ladda upp ljudexempel och dela fritt med kursdeltagarna.

Bilder och beskrivande text kan läggas till ljudspåren och du har en färdig kurs att dela med vem du vill. Visa och dölj avsnitten som du önskar. Det kostar inte mer att göra fler så skapa på!

LYSSNA PÅ SKRIVARTIPS

FIKTION

Noveller | dikter | sagor

Drömmer du om att bli utgiven? Här kan du läsa in hela eller delar av din bok och testa på en utvald skara eller alla som har Time to Tell-appen.

Vill du kanske spela in godnattsagan du alltid berättar för ditt barn? Lägg till bilder och du har bevarat ett fint barndomsminne för framtiden. Dessutom kan du lägga till QR koden i den tryckta sagoboken.

LYSSNA PÅ KRIM-ANTOLOGINLYSSNA PÅ SAGAN OM “ELAKA PELLE”

Prova gratis och kom igång med ditt eget ljudalbum!