Om oss

VÅr story

”Jag ville att pappa skulle få höra hur uppskattad han var av familj och vänner”

Det började som en jakt på den perfekta presenten och slutade i ett verktyg för att bevara röster och berättelser för framtiden. Min dröm är att andra på samma sätt får bevara sin historia och dela sina minnen innan det är för sent.

Hälsningar Ulrika

LÄS MER

Vår vision och affärsidé

– Time to Tell är en berättarapp och inkluderande sociala arena för egna historier, autentiska eller fiktiva, där du berättar, delar privat eller offentligt och lyssnar på andras historier.
– Röster är minnen i sig själva och tillsammans med foton och text paketeras de varsamt i ljudalbum för att hålla länge och bli en del av framtidens historia och kulturarv.
– Det ska vara enkelt att föra vidare sin historia, minnen och erfarenheter oavsett bakgrund, språk och genus. Vi vill göra historier tillgängliga nu och i framtiden.

Vårt team

Ulrika Nordenstam

Grundare

Entreprenör, innovatör och lärare. Jag har lång erfarenhet av företagande inom produkt- och systemutveckling. Nu finns äntligen berättarappen jag alltid tyckt borde finnas.

Helene Skoog

Marknad & kommunikation

Journalist, TV-producent och marknadsförare. Projekt med stort hjärta är min drivkraft och storytelling i olika format och kanaler mitt verktyg. I Time to Tell finns både själen och hantverket som jag brinner för!

Ann Ljungberg

Storycoach 

Entreprenör, utbildare och storycoach. Jag hjälper författare att utveckla sina berättelser och skapar utbildningar för såväl författare som företagare. Här i Time to tell får jag kombinera mina erfarenheter på roligaste sätt.

Carina Ridenius

Röstcoach

Genom samarbetet med Carina Ridenius vill vi att våra medlemmar och berättare ska får bättre verktyg för en hållbar röst. Carina är röstcoach och informationsvetare. Under många år verksam som sångerska med lång erfarenhet från den sceniska världen.

Sophia Wetterström

Grafisk konsult

Formsäker och idérik grafisk designer, djupt insyltad i framtagandet av visuell kommunikation, på papper och på skärmen. Har utvecklat Time to Tells grafiska profil.

Erik Nguyen

Projektledare apputveckling

Time to Tells vision går i linje med mina personliga värderingar. Med min tekniska expertis kan jag hjälpa andra med att bevara sin historia.

Anders Belander

UX/UI designer

Att skapa en snygg och smart design i en app som hjälper till att bevara våra minnen och viktiga historia är fantastiskt kul och utmanande.

Fullstackutvecklare

Jag har ett brinnande intresse för problemlösning och strävar alltid efter att utvecklas. Spännande att vara en del av en ny och innovativ plattform som Time to Tell.