Smakprov

Berätta dina historier, minnen och erfarenheter med ljud, bild och text i Time to Tell

När jag blir stor…

Vilma, 7 år funderar över livets små och stora händelser. Varje år på hennes födelsedag spelar hennes föräldrar in en pratstund med Vilma för att konservera några av hennes tankar och livsfilosofier för att återuppleva dem i framtiden.

Färden över havet

Som tioåring flydde Valdur Polding och hans familj under dramatiska former från Estland. Om det och mycket annat berättar Valdur i sin ljudbok som han vill lämna efter sig till barn och barnbarn. Den här natten glömmer han aldrig…

Med ett öga av glas…

”Med ett öga av glas och en kropp av porslin räcker det att få vara med. Med ett hjärta som slår och blod som pulserar är hela världen din”. Annika Martinsson är terapeut och skriver på sin fritid – här läser hon ur en av sina noveller.

Att korsa Atlanten

Vad får en människa att lämna den trygga hemmahamnen och vackra skärgården för att tillbringa dygn efter dygn på öppet hav? Det korta svaret på den frågan är äventyret! Följ med på en spännande resa över öppet hav, mot en ny kontinent.

En agenthistoria

När jag fick i uppdrag att hylla min barndoms granne, mindes jag flera händelser, men bara som lösa fragment. Så började ett mönster träda fram. Vissa skulle kalla det en konspirationsteori… Döm själv – visst verkar han lite misstänkt, den gode Bengt?

Sagan om ringen

Svenskättlingen Dick Lundgren hade förlorat sitt finger om det inte vore för sin ring. Sedan den dagen har ringen aldrig lämnat hans finger – inte ens på operationsbordet, då vårdpersonalen fick ta till en udda lösning…

Mer inspiration

Vill du ha fler exempel på hur just du kan använda Time to Tell-appen?
Klicka och botanisera bland idéerna!

GE MIG INSPIRATION