Berätta sagor för de som är långt borta

Berätta sagor för de som är långt borta

Med Time to Tell kan du skapa magiska stunder för dina barnbarn, oavsett var de är i världen. Du kan berätta egna sagor, och de kan lyssna när och så ofta de vill helt gratis i berättarappen.

Du kan också dela med dig av klassiska berättelser, inlästa med din röst. På så sätt kan barnbarnen höra språket, skapa en känsla av närhet och anknytning till din kultur. När du läser in historier till dina barnbarn, förmedlar du inte bara berättelser, utan också värme, personlighet och kärlek.

Vi på Time to Tell förstår hur värdefullt det är att hålla de vi håller kära, nära i våra hjärtan, oavsett avståndet. Därför vi vill bjuda in dig till något speciellt, något som kan hjälpa dig att skapa känslan av närhet och gemenskap med dina barnbarn, även när de befinner sig långt borta.

Börja redan nu och ha en saga klar till jul, det är enkelt i berättarappen.

Läs mer om hur du kommer igång här: https://www.timetotell.se/