Hylla

HYLLA NÅGON DU TYCKER OM

Hylla någon med den finaste present som finns  

Visst är det svårt att hitta den ultimata presenten, särskilt om jubilaren börjar bli lite äldre och upplever att de ”har allt”? Känner du att du vill ge en gåva som betyder något på riktigt?

Samla röster, anekdoter och andra ljudspår i ljudalbum till den som ska firas – en gåva som skapar gemenskap och tar fram minnen hos både mottagare och gäster.

KOM IGÅNG

LYSSNA PÅ ANDRAS HYLLNINGAR

Intet öga torrt när presenten lämnas över och den som firas får chansen att lyssna på all den värme och kärlek som paketerats i ett ljudalbum.

Idag firar vi Siv!

”Alla vet att du med bravur kan hålla låda. Ta emot denna gåva, där du en spännande länk kan beskåda. En digital hyllning att njuta. Kanske fäller du en tår, kanske börjar du tjuta”. Lyssna på en av alla gratulationer här! 

Bengt fyller 80 år 

Min pappa har alltid berättat historier och det har givit oss i familjen många fina stunder. När han fyllde 80 år ville jag ge någonting tillbaka, och bad släkt och vänner spela in hälsningar till honom. Och vilket gensvar! Här är ett axplock av röster.

Min sång till farmor

Barnbarnet Felicia bor i Danmark men har under sin uppväxt alltid pratat svenska med sin far. Här sjunger hon med härlig dansk brytning en vacker sång till sin födelsedagsfirande farmor, ackompanjerad av sin pappa på gitarr.

Vill du ha hjälp att spela in ljud på din stora fest? 

Vid livets största ögonblick är teknik det sista man vill tänka på.
Vi hjälper till med ljudinspelningar och intervjuer vid ditt bröllop eller stora fest. Välkommen att höra av dig till oss. 

Läs mer om eventservice
BERÄTTA

Vill du berätta din egen historia – ur verkliga livet eller skapad av dig? Så här har andra gjort.

LYSSNA

Vill du inspireras av andras berättelser och hyllningar? Här finns många klipp att njuta av!