Där historier inte bara berättas utan känns

Att vara farmor är det bästa som finns

Där historier inte bara berättas utan känns

Vad har du berättat och fått höra under julledigheten?

Jag fick träffa mina barnbarn och bygger vidare med avsnitt i mina digitala dagböcker, ljudalbum i Time to Tell, där jag lägger in ett litet avsnitt varje gång jag träffar dem. Nu är de så stora att deras egen röst också får vara med och efter 3 år med den äldsta har det blivit många men korta avsnitt. Allt för att få med foton också, de växer ju så fort. Jag blir så rörd av att höra hennes första ord fast det inte är så länge sedan.

Gör det där lilla varje dag så blir det så småningom en helhet som bevaras och kan du kan lyssna på under en lång tid framöver. Röster är ju minnen i sig själva och du fångar dem enkelt i Time to Tell. Varje avsnitt kan dessutom ha en bild och en text. Du gör så många olika ljudalbum du vill med olika titlar och innehåll. Jag har gjort ett varsitt till mina barnbarn som de ska få när de blir lite större.

Det är så gulligt när hon sjunger, välkommen att lyssna: