Första maj välkommen

Campfire

Första maj välkommen

Vårkänslorna sprider sig och inspirerar oss att dela våra berättelser. Kanske heter du Maj och har alltid haft en speciell koppling till maj. Eller så har du skapat en tradition för att fira att våren är här. Som att vandra med familjen för att sedan sätta er kring en lägereld där ni delar historier och minnen. Varför inte ta chansen att föreviga din unika historia i Time to Tell? Berätta själv eller spela in samtalen runt den sprakande lägerelden.

Det är enkelt att starta din berättelse i Time to Tell där du bit för bit spelar in avsnitt, lägger till foto och en kort beskrivning så att du samlar det du vill föra vidare.
Ta reda på mer på https://www.timetotell.se
Få inspiration från ljudalbum som andra skapat i appen och delat offentligt även på plattformen här.

Första maj är internationella arbetarrörelsens dag. Dagen har används som en demonstrationsdag sedan sedan 1890. 1983 blev första maj en nationell helgdag i Sverige. Dagen är traditionellt förknippad med demonstrationer, tal och firanden runt om i landet.