Arne Hegerfors, röstminne som nu är borta.

En röst vi aldrig glömmer

Arne Hegerfors, röstminne som nu är borta.

– Med en karakteristisk tajming kunde han skapa dramatik och spänning i varje ord. Hegerfors behärskade konsten att anpassa sin röst efter matchens tempo och intensitet, vilket gjorde varje kommentar lika engagerande som själva händelsen. Hans förmåga att fängsla lyssnarna med passion och precision gjorde honom till en ikon, och hans röst kommer alltid att förknippas med spänning och sportens magi. En källa till känslor och minnen för många lyssnare.

Det är en påminnelse om hur viktigt det är att ta tillvara på och bevara röster som berör medan de fortfarande finns kvar. Varje röst bär med sig en unik klang av personlighet och känsla. Med Time to Tell kan du fånga och bevara berättelserna och rösterna som berör dig och de dina. Dela med dig av det du vet, samtala, sjung, berätta och ta med ljuden som finns runt dig.

Testa att spela in, lägg till foton, och kom igång så finner du också enkelheten att fånga dina historier.

Lyssna på hur du startar ett eget ljudalbum här: “Översiktligt om appen Time to Tell