Påskekrim, en tradition

Påskekrim eller bara vanliga berättelser

Påskekrim, en tradition

Under påsken i Norge är det en tradition att läsa deckare, Påskekrim, vilket inspirerade oss på Time to Tell. I en deckarutmaning med workshops och berättarstöd skapade vi tillsammans med deltagarna en krimantologi ,”Time for Crime”. 18 äggande berättelser som är inlästa av författarna själva i Time to Tell appen. En oberoende jury lyfte fram tre särskilt spännande berättelser från antologin vars motivering du kan läsa om här nedan. Längst ner hittar du länken till “Time for Crime- antologin” som du valfritt kan lyssna på i mobilen eller via datorn. Helt gratis!

Fiske i djupa vatten av Charlie Tiljander. En mogen, engagerande, atmosfärisk berättelse med något extra.

Gjort är gjort av Linda Eliasson. En spänstig ”hidden-in-plain-sight-berättelse” med aktualitet och närvaro.

En tupp i halsen av Maud Bjarnelind. En både klurig och underhållande berättelse.

Vi tycker om att skapa berättarutmaningar för er som vill bli bättre berättare och därför är det bra att följa oss på våra sociala medier. På Facebook och Instagram får du koll på vad som är på gång hos oss och blir du kan sätta igång att berätta för din egen del när som helst. Bli en del av vår gemenskap och bidra till vårt växande utbud av berättelser i appen. Time to Tell är ett enkelt verktyg för dig som vill bevara minnen, livshistorier, berätta och informera i det vi kalla ljudalbum. Samla och fånga det du vet, det du velat ge ut och dina erfarenheter i berättarappen. Kanske har du en egen deckare som länge legat och grott i ditt huvud eller på din dator? Du vet väl att du kan välja att dela med dina nära och kära eller en helt ny publik på vår ljudplattform?

Time for Crime kan du lyssna gratis på här: https://app.timetotell.se/sv/invite/6k29nhzisu1